Det er ikke bindende å legge ut en leveringsforespørsel, men om du ikke lenger har behov for hjelp, følg stegene nedenfor:

1. Gå til oppdragets side

2. Scroll ned og finn oppdragets informasjon på høyre side

3. Trykk på Kanseller oppdrag

Forespørselen din blir da kansellert og arkivert, noe som betyr at den ikke lenger er tilgjengelig for sjåfører.

Fant du svaret?