Hvis avsenderen ikke kan akseptere tilbudet ditt, er det sannsynlig at du bare har sendt en melding, eller at leveringsdatoen på tilbude har utløpt.

I disse tilfellene er det bare å bla ned til starten av samtalen og klikke på Legg inn et tilbud. Du blir deretter bedt om å redigere og sende inn tilbudet ditt. Når tilbudet er sendt vil oppdragsgiver få en varsling om dette velger å akseptere eller avslå tilbudet.