Noen ganger går ikke alt som planlagt, men vi råder deg til å unngå å gi tilbud om du er usikker på om du kan gjennomføre oppdraget.

Skulle du plutselig ikke ha mulighet til å gjennomføre et oppdrag du er akseptert til, send en melding til sender og forklar hvorfor og om du eventuelt kan levere på et senere tidspunkt. Om du kansellerer oppdraget kort tid før hentedato setter vi stor pris på om du kontakter oss på support@nimber.com slik at vi kan hjelpe senderen med å finne en ny bringer som kan gjennomføre oppdraget.

Hvis du og sender blir enige om at det passer bedre å finne en ny bringer til oppdraget, gå inn på oppdragets side og trykk Frigjør oppdraget under panelet på høyre side, se eksempel i skjermbilde nedenfor:

Leveringsforespørsel vil da bli aktiv og synlig for andre bringere igjen, og senderen har igjen mulighet til å kommunisere med bringere som tidligere var interessert i oppdraget.